Espoon kaupungin päihdetilannekysely 2022

Espoon ehkäisevä päihdetyö selvittää kaupunkilaisten mielipiteitä Espoon päihdetilanteesta 26.9.-17.10.2022 välisenä aikana. Vastaajien kesken arvotaan kolme 50e arvoista S-ryhmän lahjakorttia.

Espoon ehkäisevä päihdetyö selvittää syys- ja lokakuun 2022 aikana kaupunkilaisten mielipiteitä Espoon päihdetilanteesta. Verkkokyselyn tuloksia hyödynnetään pääkaupunkiseudun suurten kaupunkien terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä ja ehkäisevässä päihdetyössä. Nyt on siis hyvä hetki kertoa, miten esimerkiksi päihteiden käyttö tai tupakointi näyttäytyy omalla asuinalueellasi.

Kysymykset koskevat alkoholia, tupakkatuotteita, huumausaineita ja rahapelaamista. Lisäksi pyydetään havaintoja alaikäisten päihteidenkäytöstä. Ajantasainen tieto helpottaa paikallista työtä, jolla pyritään vähentämään päihdehaittoja. Kyselyn tulokset johtavat kohdennettuihin jatkotoimenpiteisiin.

Kysely on kaikille yli 13-vuotiaille espoolaisille ja se on avoinna 26.9.-17.10.2022 välisen ajan. Kyselyyn vastataan nimettömästi ja luottamuksellisesti.

Vastaajien kesken arvotaan kolme 50e arvoista S-ryhmän lahjakorttia.   

Tulokset julkaistaan Espoon kaupungin nettisivuilla ja paikallislehdissä vuoden 2022 loppuun mennessä.

Vastaa kyselyyn